Markusina napisał(a):
To Tobie rzeczywistość od bardzo dawna brutalnie weryfikuje takie koncepty jak "budowanie Młyńskiego" oraz pozostałego stada niby Wielkich Młodych Talentów jak Starzyński czy Gogol i sięganie po sprowadzanie całych rzeszy rzekomo solidnych polskich ligowców, nie mi. To nie jest kwestia poglądów.
Ja od wielu lat pokazuje jaka jest tego wartość dla Wisły.
|
Markusince znowu wjeżdża manipulator na całego.
Podaje tylko te przykłady, które mu pasują do teorii - całkowicie zapominając, że dwa młode talenty grały w pierwszym składzie. Ba, jeden z nich sprawił, że nie musieliśmy walczyć z murującym przeciwnikiem i nam szybko go ustawił pięknym strzałem.
Oczywiste jest, że część młodzieży idzie na szrot i się nie wybije, część w ogóle rzuci piłkę i będzie w innym zawodzie, część wyląduje w niższych ligach. Taka kolej rzeczy, przebijają się najlepsi.
Na tą chwilę są to Kutwa i Letkiewicz, Dudzie powoli pociąg już odjeżdża. Piłka nie znosi próżni.
Ale spoko, jakbyś ty był za sterami byśmy dalej wszystkich atakowali ósemką Hiszpanów w składzie i Rude za sterami. Dobrze, że masz gówno do powiedzenia tak naprawdę