Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2025, 12:31
Markusina napisał(a):
To Tobie rzeczywistość od bardzo dawna brutalnie weryfikuje takie koncepty jak "budowanie Młyńskiego" oraz pozostałego stada niby Wielkich Młodych Talentów jak Starzyński czy Gogol i sięganie po sprowadzanie całych rzeszy rzekomo solidnych polskich ligowców, nie mi. To nie jest kwestia poglądów.
Ja od wielu lat pokazuje jaka jest tego wartość dla Wisły.
Markusince znowu wjeżdża manipulator na całego.
Podaje tylko te przykłady, które mu pasują do teorii - całkowicie zapominając, że dwa młode talenty grały w pierwszym składzie. Ba, jeden z nich sprawił, że nie musieliśmy walczyć z murującym przeciwnikiem i nam szybko go ustawił pięknym strzałem.

Oczywiste jest, że część młodzieży idzie na szrot i się nie wybije, część w ogóle rzuci piłkę i będzie w innym zawodzie, część wyląduje w niższych ligach. Taka kolej rzeczy, przebijają się najlepsi.

Na tą chwilę są to Kutwa i Letkiewicz, Dudzie powoli pociąg już odjeżdża. Piłka nie znosi próżni.
Ale spoko, jakbyś ty był za sterami byśmy dalej wszystkich atakowali ósemką Hiszpanów w składzie i Rude za sterami. Dobrze, że masz gówno do powiedzenia tak naprawdę
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.02.2025 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując