Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2025, 12:53
A mi sie wydaje, że Wieczysta jest dla Kwietnia poligonem doświadczalnym, sprawdzeniem się i pokazaniem środowisku Wisły, że "halo, ja tutaj jestem i mogę być waszym właścicielem" oraz takim klubem na zabicie czasu w oczekiwaniu na przejęcie Wisły.
Widać, że po pierwsze chłop ma ciągotki do bycia właścicielem klubu a po drugie ma Wiśle w sercu i zapewne jego cel to posiadać wcześniej czy później Wisłę.

Także podejrzewam, że projekt Wieczysta jest "po coś", że dał sobie czas aby do Wisły wejść, dał czas Zaskroncowi i spółce żeby się wykrwawił i przestali pajacowac, oddali Wisłę. Jeśli tak mu na Wiśle zależy to na pewno jego celem jest być właścicielem klubu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując