Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2025, 01:05
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie kłamie. Zarząd Socios jest informowany na bieżąco o większości istotnych spraw dziejących się w klubie, jednak o niektórych - przynajmniej do pewnego momentu - zwyczajnie informowany być nie może (chyba, że zgadzają się na to strony, co miało już nie raz miejsce). Błędnie po prostu interpretujesz słowa Oskara. Weź też proszę pod uwagę, że mamy naprawdę bardzo duże zaufanie do przedstawiciela naszego Stowarzyszenia w RN.
Nie zrozumiałeś co napisałem lub wolisz nie rozumieć. Ale jeszcze raz.

Ja po przeczytaniu wyjaśnień pana Oskara raczej wierzę, że ani on ani tym bardziej zarząd Socios nie są na bieżąco ze wszystkimi szczegółami rozmów, nazwijmy je, inwestorskich. Wierzę bo to co napisał brzmi rozsądnie. Wierzę bo ja czytam ten jego post jako delikatne i grzeczne zdystansowanie się od wpisu Królewskiego.

Przy czym tenże Królewski swoim wpisem zasugerował, że członkowie RN są informowani na bieżąco o wszystkim. Wyróżnił też członka z ramienia Socios niedwuznacznie sugerując, iż stowarzyszenie jako takie (co najmniej jego władze) jest na bieżąco. Tak ja zrozumiałem ten wpis i tak rozumie go większość odbiorców (którzy nie mieli okazji czytać wyjaśnień Twoich czy pana Oskara).

Brak odniesienia się do takiego wpisu do tak samo szerokiego odbiorcy powoduje, że akceptujecie skutki jakie on niesie. A niesie on przesłanie takie, że Socios de facto nadzorują i legitymizują działania Królewskiego w tej sprawie.

I ja osobiście myślę, że to rozumiecie ale nie chcecie tego prostować. Tak to z zewnątrz wygląda.
Odpowiedz cytując