Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2025, 12:00
Watts napisał(a):Wyświetl post
macie prawo do swojej opinii, tak jak i do wyolbrzymiania wydarzeń mało istotnych, ale sądzę że nie tylko ze względu na swój rodowód Kwiecień wie w co wchodzi, kogo i jak musi obłaskawić (na marginesie, mam wrażenie że niektórzy dziennikarze wcześniej przychylni JK już lekko zmieniają front, jak mówił Tomasz Hajto - antizipieren), dlatego może mieć to w dupie. zaś gdy przyjeżdża ktoś z paciorkami, obojętnie czy wymyślony przez Jarosława dla wywierania presji na innym kupcu, czy nie, tubylców zawsze musi brać w pakiecie. w ogóle to wokół kilku klubów z dość prężną sceną kibicowską kręcą się ostatnio zabawni kupcy, jakoś ich nic nie przeraża

również nie sądzę żeby kością niezgody była tutaj buda z hamburgerami z około (jak sądzę) tysiącem złotych netto zysku na mecz, która od czasu do czasu rozpala wyobraźnię forumowej elity intelektualnej i reprezentantów wolnych zawodów, niemniej jestem zadowolony że przeszłość i powiązania WK w razie czego zostaną tutaj zaakceptowane na miękko
Zgadzam sie, ze akurat Kwiecien moze miec to w dupie - jego syn chyba w sharksach czy devilsach ganial (jesli to prawda), chlop jest z krakowskiego osiedla to ma pewnie wywalone aczkolwiek tez moze sie wkurvviac, ze on tu cos chce dobrego zrobic a ludzie niewdzieczni wyzywaja. Normalna ludzka rzecz.

Niemniej ja pisalem nie tyle o Kwietniu tylko generalnie o "inwestorach" - jakis powod tego jest, ze ze wszystkich boaczy w Polsce, ktorych jest pewnie grubo ponad 100 i ktorych stac na taka zabawe w futbol inwestuje raptem kilku. Ich trzeba by zapytac dlaczego tego nie robia i dlaczego kase laduja gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez As : 18.02.2025 o godz. 12:08.
Odpowiedz cytując