Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2025, 09:58
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
I co? To, że ktoś zmusił Białońskiego do publicznego odszczekania przecieku coś zmienia?

Odsłuchaj Królewskiego opowiadającego o natychmiastowym rozwiązaniu polegającym na podniesieniu kapitału. Połącz to z postem kolegi MaLka wyliczającym, że do tego potrzeba na wejście minimum 80 milionów. Policz udziały po takim „podniesieniu kapitału za rozsądną cenę”. Coś przypomina?

Ja już pomijam jak kretyńska to jest idea (godna dwóch wypitych biznesowych myślicieli), że można w ramach tej samej spółki odseparować różne rodzaje działalności w bezpieczny dla obydwu stron sposób.

Ale to są tak czy tak głównie domysły a mamy tu konkretne pytanie o roli Socios w tym zamieszaniu. Zamierzasz ignorować pytanie jakie zadałem kilka postów wyżej? Przypomnieć? To na tej samej stronie jest. Kto ściemnia? Prezes Królewski? Radny Niezabitowski? Wiceprezes Serek? No bo ktoś musi.
Chłopek-roztropek Białoński, człowiek który słynie z wypisywania na tematy okołowiślackie przeróżnych głupot, łyknął jedną z plotek, które się ostatnio mnożą, powielił ją ku uciesze m. in. Twojej. Przyznał się do swojej głupoty wprost. Reszta Twojego "wywodu" to teoretyczne rozważania, a ja - jak już pisałem - nie mam na takie rozważania ochoty, ponieważ w temacie "WK w Wiśle" wiedzy dostatecznej nie mam.

Odnośnie Twojego wcześniejszego pytania, to rzeczywiście miałem je ignorować, wrzucę Ci jednak odpowiedź Oskara z TT, bo jak widać nie tylko Ty martwisz się podobnymi sprawami (szczerze mówiąc myślałem, że akurat ten temat jest dla Ciebie jasny):

https://x.com/like_the90s/status/1891724150982517011
Odpowiedz cytując