Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2025, 16:20
pi0tr3k94 napisał(a):Wyświetl post
Przejrzałem, nigdzie nie widzę żeby JK pisał, że spotkanie było z inicjatywy WK.

Serek proszę Cię, poważny biznesmen miałby lecieć do mediów na samym początku negocjacji, tylko dlatego, że druga strona próbuje stawiać jakieś warunki
Po drugie na TVPsport Miga cytował chyba jakieś osoby ze środowiska Kwietnia, które miały być całą sprawą zniesmaczone.
Po trzecie tak jak pisałem wcześniej, WK wcale się nie śpieszy i spokojnie czeka na rozwój wydarzeń, bo to że JK będzie musiał w końcu skapitulować jest pewne.
A po czwarte Jarosław przecież sam te warunki już publicznie opisał co najmniej dwa razy, a ostatnio wprost w wywiadzie u Knury. Tylko ja czytam internet?

https://sport.lovekrakow.pl/aktualno...nia_60341.html

W wersji dla muminków to brzmi, że wcale nie trzeba od niego odkupywać akcji, że on zostanie i pociągnie tematy poza pierwszą drużyną w których mu dobrze idzie (LOL), a pierwszą drużynę weźmie WK i na to pójdą wszystkie jego inwestycje z podniesienia kapitału po rozsądnej wycenie. WK musiałby na głowę upaść żeby w to wejść.

Jak masz minimum zdrowego rozsądku to od razu się zorientujesz, że gra jest na zostanie w klubie za wszelką cenę.*) Udawać, że tego nie widzą mogą tylko ludzie inteligentni inaczej lub mający w tym swój biznes. Czemu nie powinno nas dziwić, że wśród tych ludzi jest zarząd Socios?

*) Biorąc pod uwagę schyłkowy moment Synerise, Jarosław bez Wisły stanie się nikim w parę miesięcy. Teraz jeszcze gra tym byciem właścicielem wielkiego klubu. Jak tego braknie to chłopina zniknie w niebycie.
Odpowiedz cytując