Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2025, 13:27
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Ale tam wyżej nie ma mowy o czytaniu czy słuchaniu jakiejkolwiek relacji sportowej - koleżka wprost pisze, że sprawdził wynik i skład na wisłaportal i chwilę gadał z kumplem, który mecz widział oraz że DOMYŚLA się, jak wyglądała akcja i kto zawinił.

Nie udawaj głupszego niż jesteś.
Nie jestem Twoim kolegą - z zasady nie utrzymuję kontaktów z ludźmi ograniczonymi intelektualnie.

To co naptawdę napisałem: że możliwe że Duda nie był tak naprawdę winny, tylko próbował ratować sytuację. To że niby zawalili Jaroch i Biedrzycki napisał Karherop. Odpowiedziałem, że jedno nie wyklucza drugiego i interwencja Dudy mogła być wynikiem błędu tego duetu.
W sensie - istnieje kożliwość że obie relacje są niesprzeczne. Winę przypisano Dudzie ale realnie zawalił ktoś inny.

Prawdy nie znam i niczego nie zakładam - to Twoja bezpodstawna nadinterpretacja

A teraz - idioto - wskaż niby gdzie twierdzę że to wersja którą przyjmuję. Że niby domyślam się przebiegu akcji po relacji na tt, SB i wisłaportal? Otóż - nie wynika to z mojej odpowiedzi na post Karheropa. Jest to Twoja chamska i nieudolna manipulacja wynikająca ze złej woli, żałosna próba przedstawienia mnie jako mitomana albo kogoś niespełna rozumu.
To, albo nie jesteś w stanie zrozumieć kilku prostych zdań.

Dlaczego się sam krzywdzisz i to publicznie, skoro nie rozumiesz tego co czytasz? Ja gdybym był tak ograniczony to bym tego nie eksponował. Chodzi o to że mnie nie lubisz? Że wielokrotnie Cię ośmieszyłem? Zastanawia mnie Twoja postawa.

P.S. Ja rozumiem że wszystko co napiszę może zostać złośliwie zmanipulowane, takie jest życie, ale trzymajmy jakiś poziom...

P.S. 2 Jeszcze prościej, bo Witalis nie zajarzy:
1) Karherop zapytał czy widziałem, bo on czytał że to Biedrzycki i Jaroch zawalili (w domyśle, ponieważ obaj raczej nie sfaulowali w tym samym momencie, raczej dopuścili do sytuacji)
2) ja - wp i relacja na sb twierdzą że to Duda, ale obie relacje są niesprzeczne i podaję przykład dlaczego
3) Witalis, wiedziony negatywnymi emocjami próbuje przekręcić moją wypowiedź w sposób obraźliwy dla mojej inteligencji

To tak gdybyś chciał to ciągnąć. Oszczędź sobie tego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.02.2025 o godz. 13:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując