Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2025, 13:13
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Czyli przyznałes chociaż ze sam nie jestes normalny.
Ja nie skreślam Sukiennickiego. To co stwierdziłem to:
- jest to kretyński i niepotrzebny transfer w chwili gdy mamy problemy finansowe. Słaby rozgrywający w momencie gdy na kontraktach mamy pięciu innych to marnotrawstwo.
- krytykuję jego bardzo słabą grę, tak jak krytykowałem słabą grę Goku.

Różnica jest taka że Goku wygrywal nam mecze, a Sukiennicki jest co najwyżej kupioną za gotówkę zapchajdziurą.

Pomijając Twoją obraźliwą uwagę (po raz kolejny - ewidentnie nie trzymasz ciśnienia) to niestety - Sukiennickiego skreśla Jop bo ma lepsze opcje. I na rozegraniu, i na skrzydle. Z czego te lepsze opcje to m.in. Duda, Kuziemka i Baniowski, trzech wychowanków. Ja mogę sobie co najwyżej ponarzekać. I to robię.

Niecierpliwie czekam aż Sukiennicki udowodni mi że się mylę i ludzie jak Ty, budujący każdemu młodemu patałachowi ołtarzyk - zatriumfują. Czekam niecierpliwie, bo klub potrzebuje awansu do Ekstraklasy i pieniędzy z transferów.
Czy się doczekam? Szczerze wątpię. Przede wszystkim - szanse na grę Sukiennicki ma coraz mniejsze, a gdyby jakimś cudem przyszedł Poletanović...
Zresztą - masz tu chłopie skład i czas gry z ostatniego sprawdzianu przed Zniczem. Podobno Kutwa był próbowany na defensywnej pomocy...

Nie pisałem żeby talenciora się pozbywać, a to że są to pieniądze źle wydane to oczywistość. Trzeci/czwarty rozgrywający za gotówkę i piąty - ósmy skrzydłowy w momencie gdy mamy jednego defensywnego pomocnika, poważne braki na prawej obronie i stoperze - to chyba oczywiste dla każdego myślącego człowieka że dało się te środki lepiej wydać.

Więc daruj sobie takie żałosne manipulacje i obraźliwe komentarze, skoro sam masz skórę z papieru i za chwilkę będziesz się żalił jak to Cię niby obraziłem

P.S. Po chwili zastanowienia, tak całkiem szczerze - zaangażowanie emocjonalne w Wisłę i udzielanie się na tym forum do końca normalne nie są. Ale to inny temat...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.02.2025 o godz. 15:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując