Witalis napisał(a):

Starasz się udawać głupszego niż jesteś. Miga jest ok, kiedy dochowuje rzetelności, nie ok - kiedy narusza zasady etyki dziennikarskiej. Nie tylko napisanie o Fernandezie nie było nierzetelne, nienapisanie o nim byłoby właśnie nierzetelne.
To jest studium hejterstwa i pieprzenia trzy po trzy.
|
Dokładnie ale to nie ma żadnego znaczenia czy Miga o tym napisał czy nie bo sprawa i tak by wyszła.
Po pierwsze sytuacja była widoczna w transmisji TV więc widziało to jakieś 200k osób (czy ile tam oglądało ten mecz). Po drugie mecz jest nagrywany z kilkunastu kamer i kilka na pewno nagrało to zdarzenie. Po meczu Wisła Płock wniosłaby skargę to ligi, liga poprosiłaby o materiał video od Polsatu i Fernandez i tak dostałby karę.
Ja nigdy wpisu Migi nie widziałem i nie wiem co on nagrał i napisał. Natomiast wiedziałem że fernandez dostanie mega karę w momencie kiedy zobaczyłem to w transmisji meczu.
Tylko absolutny kretyn może myśleć że gdyby Miga o tym nie napisał to Fernandez nie dostałby kary.
P.S. że też ci się chce gadać z Wolfy’m. Ja typa mam w zablokowanych bo nie jestem w stanie czytać jego .......enia.