Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2025, 23:04
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie, ale muszę napisać - mistrzowski trolling. Momentalnie wykoleiłeś temat kiedy skończyły Ci się (szybko) argumenty i zanim się skapnąłem to dyskutowaliśmy o moim losowym poście po meczu z Chrobrym Głogów.
Dyskutowaliśmy o tym, jak się prezentował Goku na wiosnę, bo zacząłeś coś sugerować w zakresie po kontuzji.

Ja tylko oddałem głos najlepszemu analitykowi na tym forum, wklejając - faktycznie losową - jego wypowiedź, pierwszą jaką mi wyskoczyła, dotyczącą postawy Goku na wiosnę jeszcze przed kontuzją.

Rozumiem, że akurat, przypadkowo, ta akurat nie była reprezentatywna, bo analityk dał się ponieść emocjom. Przepraszam. Następnym razem jak będę chciał się powołać na opinię analityka, to najpierw zapytam, czy aby na pewno nie pisał jej pod wpływem emocji.

Rozumiem również, że podanie danych liczbowych dotyczących wkładu Goku na wiosnę też nie jest argumentem. Podobnie jak przypomnienie, jak tragicznie wtedy grał i jaki był odbiór jego postawy. W takiej sytuacji jestem bezradny, bo faktycznie, argumenty mi się skończyły.

Nie wiem co jeszcze może być argumentem służącym do oceny postawy na wiosnę i jej wartości dla Wisły oprócz faktów dotyczących jego postawy na wiosnę oraz ocen jego postawy na wiosnę. Być może faktycznie to, jak grał w Podbeskidziu albo to, co pisałeś o SKWK, ale to już chyba bez mojego udziału...

Słowacki wielkim poetą był. A nawet jeśli fakty świadczą przeciwnie, to tym gorzej dla faktów. Dobranoc
Ostatnio edytowane przez MaLk : 07.02.2025 o godz. 23:06.
Odpowiedz cytując