Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2025, 22:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
@MaLk - myślę że po przeczytaniu postu każdy się domyśli czego dotyczył.
Jako umysł analityczny powinieneś wiedzieć, że jednak lepszym rozwiązaniem od domyślania się czego post dotyczył jest kliknięcie na znaczek odsyłający do dyskusji i sprawdzenie czego rzeczywiście dotyczył. Specjalnie wzniosłem się na wyżyny technicznej obsługi tego forum, żeby to umożliwić, może dlatego, że przyzwyczaiłem się już, że tutaj lubi się zmieniać kontekst wklejanych cytatów

Podpowiem jednak tym, którzy wolą się domyślać zamiast kliknąć - zareagowałeś tak alergicznie na następujący wpis FraMata:
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy już po meczu z Chrobrym wolno mi pisać, że Omrani to pączek I taki trochę "grubszy Sobczak"?

Z całym szacunkiem dla Sobczaka.
Kiedy po raz pierwszy użyłem tego sformułowania Sobczak niewiele jeszcze pokazywał.
Teraz wstydzę się, że Sobczaka porównywałem z tym pączkiem.
Oczywiście jakimś cudem, jak już wspomniałem, z tekstu o tym, że Omrani wtedy potwierdził na boisku wszystko, co się o nim mówiło w przeciekach z treningów, czyli że jest niegotowym do gry gościem z widoczną nadwagą postanowiłeś sformułować wtedy tezę, że piszący obarcza Omraniego winą za przegrany mecz i bohatersko walczyłeś z tak wymyśloną tezą i wtedy, i teraz. Chociaż akurat piszący ten komentarz nijak czegoś takiego nie stwierdził

Cytat:
Myślę że większość tutaj potrafi rozróżnić sens zdania "Omrani to nieudany transfer" od "Dowalanie się do Omraniego o porażkę z Chrobrym to kretynizm".
No, dlatego właśnie wkleiłem źródłowy post FraMata.

Żeby każdy czytający tutaj mógł rozróżnić co rzeczywiście wtedy napisał o Omraniem i jak "twórczo" przerobiłeś to wtedy na dowalanie się do Omraniego o porażkę z Chrobrym
Odpowiedz cytując