Wyświetl pojedynczy post
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2025, 11:45
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Tak. I te Orły z AGH, od supernowoczesnego skautingu też się uczą. Póki co wyskautowali zawodników, na których Wisły nie stać ale to nic. W lecie będzie już na pewno lepiej.
Orły z AGH ograniczą bazę wyszukiwania do bazy NFZ lub też w przypadku bardziej kluczowych pozycji do bazy prywatnych szpitali i placówek medycznych.

Potem tylko 8 miesięcy rehabilitacji, 320 bluzgów z trybun, 23 wywiady Prezesa i zawodnik jest gotowy na kolejną walkę o wszystko.

Ja nie wiem po co .......ić tyle o awansie, pompować balonik medialnie, zamiast powiedzieć że kasy nie ma, będziemy co najwyżej średniakiem i jedyną radością kibica będzie półciepła gięta gotowana na stadionie.

Wychodzę z założenia, ze jak nie wiem i nie umiem, to pytam mądrzejszych albo oddaję w ręce fachowca.

Nadal nie rozumiem, po co Prezesowi zabawka, którą nie umie się bawić. Albo czemu nie zaprosi do zabawy kogoś kto w to umie.

a Basha będzie pierwszym Dyrektorem Sportowym w Esa i 1 lidze, który do perfekcji opanuje Fottbal Managera i będzie z tego dumny!
Odpowiedz cytując