wierność83 napisał(a):

|
Ja to odbieram, że on robi sobie taką tarczę przed krytyką jego działań w Wiśle. W stylu, zobaczcie co ja mam poważnego na głowie, nie zawracajcie mi maluczcy łba jakimiś transferami, wynikami itp. Ja się tu zajmuję rzeczami istotnymi dla Polski i Europy!!1. Plus wrzucasz tylko takie pozorowane ruchy w stylu tego nastolatka od nowego sezonu, jakiegoś nierealnego nazwiska w stylu Yeboaha albo Marcelo, które mają zrobić PR. Uczynni dziennikarze podchwycą, Karcz zrobi artykuł o "pierwszym transferze" i tak to się kręci. Dlatego tu mogą pomóc to rozbić tylko twarde dane i liczby oraz presja kibiców.
|
firma to jego priorytet i takie teksty wynikają z patologicznej sytuacji, w której zajmuje się Synerise i klubem
jak zwykle zrobił to sobie sam, bo - jak to się mówi w korpomowie - nie chce
delegować
po prostu w chwili szczerości napisał co myśli o
bankomatach kibicach klubu który dał mu szerszą rozpoznawalność, dzięki której może teraz udawać pioniera AI
jako ktoś kto tylko naśladuje światopoglądowe wolty i zachowania biznesmenów z techu z USA, zapewne liczy na coś od państwa i akurat wierzę mu w 100%, że na fali hype'u na AI chce coś sobie zakrzyczeć
czytając jego wczorajsze wynurzenia pomyślałem że to wygląda jak
Cytat:
|
Właśnie ważą się losy Polski i świata! Wejdź w mój link, podaj dane swojej karty kredytowej i nie przegap jedynej okazji na zostanie milionerem!
|
może to poważniejsze niż naciąganie ludzi na webinary i ebooki, ale zgadzam się że całokształt tej postaci i te coraz częstsze, ale bardzo szczere chwile w których mówi co myśli o kibicach Wisły sprawiają, że odechciewa się nawet chodzić na mecze