Karherop napisał(a):

|
Przyznaj po prostu że nie potrafisz normalnie rozmowiac jesli dyskusja idzie nie po twojej mysli. Czy to kompleksy, czy to asperger? I tak nie przyznasz jaka jest prawda. A przynajmniej uciął bys spekulacje
|
Przecież dyskusja dawno się skończyła i większość przyznała mi rację. Nawet Ci którzy na codzień mnie nie lubią. Jedyne co Ci zostało to ataki ad personam.
Większość widzi dokąd zmierzamy.
O czym mamy dyskutować? O milionach euro które zarobimy wg. odklejeńców takich jak Ty na masowo ściąganym młodym szrocie vs. realne koszty braku awansu w kolejnym roku z rzędu? Proszę bardzo. Odpowiedz na moje pytanie - ile zarobiliśmy na młodych od czasu przyjścia trio? Ilu ściągniętych młodych przebiło się do pierwszego składu?
Jedyne opcje zarobkowe są na naszych wychowankach i są to - nie oszukujmy się - grosze. Ile dawali za Dudę? 200 tys. euro?
Porównaj to z pieniędzmi z Canal+. Nie ma porównania...
Ale tak, zajmijmy się mną, jaki to jestem niemiły i nie kibicuję Wiśle. Na pewno dzięki temu ludzie zapomną o naszych problemach
Tylko to nie ja zbudowałem taką strukturę zadłużenia, nie ja budowałem drogie składy z krytycznymi brakami, nie ja paliłem kasę na drużyny kobiece, e-sport itp. pierdoły kiedy brakuje na elektryczność, nie ja sprawiłem że zwykła wegetacja w pierwszej lidze nie jest już od dawna możliwa.
Jesteśmy w dupie, w dużej mierze przez działania samego Królewskiego i możemy liczyć tylko na cud. Pozorowane ruchy takie jak ściągnięcie jakiegoś gówniarza z KKS Kalisz tego nie przykryją...
Ze mną dyskusja jest jak najbardziej możliwa, tylko trzeba mieć argumenty, a nie zarzucać histerię, aspergera i .......ić coś o Miedzi Legnica. Problem w tym że Ty kompletnie nie rozumiesz o czym jest ta dyskusja. Ona nie jest o jakimś pionku z drugiej ligi, tylko o PRIORYTETACH.