longmichal napisał(a):

Zarejestrowałem się już dawno, ale powszechny defetyzm sprawia, że odechciewa się odzywać, ale ku pokrzepieniu serc..
Moim zdaniem 1-2 transfery w zupełności by wystarczyły. Nie wiem, czy Wisła awansuje bo na to się składa mnóstwo czynników, a strata do czołówki jest duża, natomiast jestem przekonany, że będzie co najmniej top 3 ligi w rundzie wiosennej (z potencjałem nawet na top1) Zawodnicy, których obrażacie mogą sie w końcu skupić na jednym froncie, będą mogli liczyć na doping na wyjazdach i nie wykończy ich to, co zabija polskie kluby od zarania dziejów, czyli gra co 3 dni.
Bohaterowie rundy? Moim zdaniem potencjalnie mogą to być ciśnięci przez Was regularnie Kiakos, Kiss, Sukiennicki, Jaroch, Duarte i - oczywiście - Rodado ze Zwolińskim, atak, który w Ekstraklasie chciałby mieć praktycznie każdy zespół. Jak się sprawdzi to przypomnę się za pół roku, a na razie możecie się śmiać Wszyscy chcemy dla Wisły jak najlepiej i nie ma co wszystkiego w tak specyficznym klubie, sporcie i sytuacji oceniać przez czarne okulary pozdrawiam
|
Chcę wierzyć, że byłeś na grubej fazie, pisząc ten post.