Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2025, 20:03
Fra Mat napisał(a):
Podobnie jak Ty.

A Napoleon Bonaparte był wysoki.

Ja nigdy nie stawiałem Sukiennickiego ponad Hiszpanami takimi jak Carbo w przeciwieństwie do Ciebie, nie pisałem o jego rzekomych przewagach nad nimi. Ale jak ktoś myśli, że można do woli kłamać tak bezczelnie jak kłamią na przykład Trzaskowski czy Tusk, to już nie mój problem. Ja się tylko mogę szeroko uśmiechać zastanawiając się ilu z Was te opowiastki Fra Mata kupi.

Trzeba mieć wyjątkowy tupet, by coś takiego napisać. Albo by popełnić coś takiego:

Fra Mat o Sukiennickim napisał(a):
młody piłkarz z niewątpliwym talentem i przede wszystkim z pasją i zaangażowaniem
Takich wypowiedzi pozytywnych dla Sukiennickiego było u Fra Mata więcej. Zostawiając na boku kwestie talentu, szczególnie zabawnie brzmi dostrzeganie przez niego u Sukiennickiego rzekomej "pasji i zaangażowania" już wtedy, kiedy zaczynał on popisywać się pozorowaniem gry obronnej. Ktoś ci zlecił promowanie tu Sukienki i deprecjonowanie gry Carbo, kiedy tylko pojawiała się ku temu jakaś okazja?

Ja nigdy w przeciwieństwie do Fra Mata nie przepisywałem Sukiennickiemu cech, których nie ma i nie robiłem z niego piłkarza choćby tylko porównywalnego do Carbo i to już w okresie, w którym Sukienka zaczął grać wyjątkowo beznadziejnie.

Tą wypowiedzią Fra Mat jedynie potwierdził wszystko, co nie raz pisał na jego temat Wolfy.

Fra Mat napisał(a):
Jaki scenariusz?
Możesz pokazać?
Już nie pamiętasz jak rozwijałeś fabułę tej wypowiedzi w jednym z wpisów do mnie? Czy na przykład w tych słowach skierowanych m.in. do Wolfiego i Agresywnego Chomika?

"Odnotowałem w transmisji w II połowie ciekawy obrazek: Jop usiłujący coś przekazać Albertowi i ten kręcący głową na nie. Nie dowiemy się, o co chodziło, ale mam wrażenie, że Rude wie najlepiej. (...) Była taka sytuacja, kiedy Jop podchodzi do Rude i chce mu coś pokazać, co się dzieje na boisku, ale ten zdaje się go w tym momencie ignorować. Mowa ciała Rude brzmi: nie, nie, nie masz racji. (...) poza tym widać było jak Jop coś mu tłumaczył (w mojej opinii - co mamy grać z taką drużyną jak Arka). Jeśli Rude jeszcze nauczy się słuchać Jopa to może coś z tego będzie."

W sumie nie dziwię się, że wolisz nie pamiętać.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując