Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2025, 13:20
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Pokaż mi przynajmniej jeden post, w którym piszę, że należy stawiać na młodych Polaków. Nie mówiąc o stawianiu na młody szrot. Nieważne z jakiego kraju.

Typowe dla Ciebie - najpierw klecisz sobie chochoła z bajek z mchu i paproci, potem ustawiasz tego chochoła pod ścianą i walisz w niego.
To, że to tylko chochoł jest dla ciebie nieważne. Liczy się, że wolfy pokazuje się jako ten nieomylny i pryncypialny.
Ja jestem omylny i myliłem się nie raz. Nie mam co do tego złudzeń.

Ale to nie ja od lat rozkręcam histerię o kolejne młode "talenty", które "muszą" grać kosztem lepszych piłkarzy, "łapać minuty" bo są rzekomo "bardziej perspektywiczni".

Do dzisiaj nie wyjaśniłeś co jest takiego magicznego w ruchach Sukiennickiego co stawia go poza obręb naszych zwykłych transferowych pomyłek. Bo ja widzę drewniaka holującego piłkę po to żeby ją stracić w pojedynku z drugoligowcem i potem wracającego na wyjebce truchcikiem, żeby mu się żel z tlenionych włosków nie zsunął. Zresztą - ja to ja, Jop widzi to samo i mówił (delikatnie) o tym samym.

A kontrakt trzeba płacić.

P.S. Baniowski jak stracił to od razu doskakiwał, trzeba było to z faulem, Kuziemka na dupie jechał żeby zablokować strzał pod naszym polem karnym, a ta ....a Sukiennicki nawet się pewnie nie zmęczył. PO CO my takich kolesi ściągamy?!
P.S. 2 Trzeba dać na mszę że Królewski nie dał rady kupić sobie Cezarego Polaka ani tego młodego stopera z Chrobrego. Na nich była kasa, na środkowego pomocnika już brak...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.01.2025 o godz. 13:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując