Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2025, 16:32
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ze do tego to sie sprowadza. Przylepienie łatki i granie na jedna modłe.

A tymczasem w nie-alternatywnej rzeczywistosci, kto teraz wypiera sie że był fanbojem Sukniennickiego?

Smiejesz sie z tego do rozpuku Markus?

A moze po prostu to nie jest wina Framata, Twoja czy moja ze Sukiennicki zaliczyl zjazd i zaczely wychodzić jego najwieksze mankamenty w grze ktore tak na początku skrzętnie maskował?
Ja te mankamenty widziałem od początku, przez co byłem na tym forum wyszydzany. Wspomniany FraMat w tym uczestniczył, dziwiąc się jak można nie zauważać galaktycznego talentu Sukiennickiego i że to zupełnie inna historia niż reszta naszych młodych. Pisanie tego co teraz jest wiedzą ogólnie akceptowaną było wtedy hejtem spowodowanym ojkofobią. Wy widzieliście lepszego Carbo, ja - gorszego (bez podania i strzału) Sapałę. A już na pewno nie było podstaw do takich zachwytów i bredzenia że zaraz na nim zarobimy...

FraMat uczciwie zapracował na wypominanie mu tego.

P.S. A jak przyjdzie lepszy i młodszy Polak za Carbo to ja się będę tylko cieszył. Tylko on ma być nie gorszy na boisku, nie w Waszych mokrych snach...
Czemu nie czepiam się Kutwy ani Letkiewicza? Bo są jasnym punktem zespołu. Wolę ich od Cziczkana, Brody, Łasickiego czy Biedrzyckiego. Sukiennicki to pozorant i miernota, takich akurat w pierwszym składzie nam nie trzeba.
Carbo czy Igbekeme nie trafili do nas przez przypadek, poważniejszy futbol im podziękował. Jeżeli ktoś przy nich wygląda jak Sukiennicki to na żaden zarobek nie ma sensu liczyć. A nam bardzo potrzebny jest awans...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.01.2025 o godz. 16:46.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując