|
Guru? Ty myślisz, że jak ktoś prostuje Twoje kłamstwa i przeinaczenia, to jest od razu zapatrzony w JK? Patrzę na Ciebie - wystarczą mi ostatnie dwa dni Twojej twórczości:
- głupoty odnośnie akademii - nie zweryfikowałeś o czym piszesz, zamiast to zwyczajnie przyznać (każdy może się pomylić, źle coś zrozumieć), to lepiej brnąć i zabrać się za obrażanie rozmówcy,
- kłamstwo odnośnie mojej przynależności do skwk,
- manipulacja moimi wypowiedziami - nigdy nie twierdziłem, że Socios nie powstało po to, by kontrolować (od początku chcieliśmy właśnie tego, by kontrolę móc w jakimś stopniu sprawować, czego dowodem dążenie do umocowania w RN spółki przedstawiciela Socios),
- bzdury na temat pożyczki Socios do spółki, uwarunkowanej ponoć obietnicą spłaty pożyczek - Socios nie udzielało pożyczki spółce, a wsparcie nie było zależne od spłat pożyczek, każdy członek Socios to może sprawdzić (padły słowa o dużym prawdopodobieństwie, że takie umorzenia nastąpią, nie była to jednak żadna obietnica ani warunek udzielenia wsparcia - jaki był kontekst tych słów też zresztą każdy członek Socios może sprawdzić),
- kolejne wrzutki o wielce zainteresowanych inwestorach, które są zwyczajnie nieprawdziwe.
Jesteś zwykły kłamca i manipulant.
|