Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2024, 18:31
azor napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że sylwester się wcześniej zaczął.

Najpierw był trener w komitywie z menago, teraz opłacany Węgrzyn

Przyzwolenie na olewactwo i klepanie się po plecach to od kogo jest? Bo mam nieodparte wrażenie, że od samej góry. Tej samej, która nie potrafi cały czas zapewnić merytoryki dającej większe pole manewru przy doborze zawodników do składu.

PS: Zakładałem, że już sam nie wrócisz do kwestii "niecieszących się", ale skoro....ktoś, już nie pamiętam kto, prosił Cię o jakiś screen/kadr/czas filmiku, w którym to sytuacja miała miejsce. Da radę?
Bo przecież żaden menago w życiu z żadnym trenerem słowa nie zamienił . Tym bardziej jak wydoili razem kanistry wódy i znają się od 30 lat. To po prostu NIE MO ŻLI WE.

A Węgrzyn to myślisz, że za frajer tak bredzi? Tak samo jak dawniej bredzili, że Biegański to kosmiczny talent i nawet jak po krótkim dostawał to go zawzięcie tłumaczyli. Letkiewicz to chłop ze dwa razy lepszy od Biegańskiego i jakoś ekstazy w komentarzach nie słyszę. Chociaż ewidentnie na ekstazę komentatorów zasługuje. To jest właśnie to bagienko, sieć układów i powiązań, gdzie ręka rękę myje. Jak się pojawia ktoś z zewnątrz to jest panika, jak to teraz będzie. Takim kimś był Rude i takim kimś jest Królewski. Dlatego stadko płaczków cały czas pracuje żeby czasem mu nie wyszło, a jak mu wyjdzie jak PP to potrafi jeden z drugim orzec że to bez znaczenia .

Dlaczego miałem nie wracać do obrazka, który dowodzi, że nasze wunderkidy nie koniecznie dobrze życzą kolegom z drużyny, a przez to całej drużynie. To jest największa patologia. A gdzie to można zobaczyć? Bramka była śliczna jak będziesz chciał to znajdziesz. Ale założę się że nawet jak znajdziesz to będziesz udawał że nie widzisz .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując