Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2024, 17:14
Przeglądnąłem zapis walnego. Rewelacja. Prezes trzyma poziom jak zawsze.

Przede wszystkim ujęło mnie wypełnienie obietnic i szczegółowe omówienie wszystkich obiecanych wcześniej zestawień i podsumowań. Ja przede wszystkim czekałem na precyzyjne podsumowanie finansów przygody pucharowej (obiecywane kilkukrotnie). No i zgodnie z tradycją nie było słowa na ten temat. Prezes nie zawiódł.

Fenomenalnie słuchało się też o otwartości na rozmowy z inwestorami. Prezes jasno powiedział, że będzie rozmawiał z każdym kto zechce dołączyć do klubu. Ciekawe ilu słuchaczy zrozumiało, że słowo dołączyć jest najważniejsze w tej przemowie. Obstawiam, że promil. Pewnie liczba bogatych podmiotów, które chciałyby dołączyć do Jarosława jest jeszcze mniejsza.

No i truskawka na torcie (jak to w Wiśle). Dla klubu najważniejsze jest schodzenie z nieistniejącego w realnym świecie długu względem TS. Tylko to wstrzymało prezesa przed umorzeniem jego pożyczek. Oczywiście do kwoty darowizny od Socios bo deklaracje umarzania bez tego ograniczenia już dawno się zdezaktualizowały. Tak więc Prezes jest oczywiście gotowy i umorzenie może nastąpić w każdej chwili, ale uwaga, poziom pożyczek jest płynny i większość z nas tej bohaterskiej operacji prezesa nie zauważy. To jest hit końcówki roku.
Odpowiedz cytując