Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2024, 12:00
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mocno idziesz w zaparte.

Gdy Duda nie mógł zagrac to w ostatnich meczach roku 2023 gral za niego Gogoł i o dziwo gral nawet lepiej od niego - zaliczył 2 gole i asyste. A wyniki nie były tak złe (, remis z Lechia, wygraja 3-2 z Gieksa, 2-1 z Polonia). Fakt ze pozniej sie rozsypal i jedyna alternatywa stal sie Krzyżanowski.

Tak patrzac jednak na te 3 sezony w 1 lidze to problem byl momentami w sezonie 23/24 i poczatek rundy 24/25. Jakos jednak patrzac po druzynach rywali nie widzialem u nich o wiele lepszych mlodziezowcow (moze poza Kozubalem, Boguszem i Warczakiem). Najlepszych zgarniaja od razu kluby esa lub leca za granice.
Obaj to szrot. Ale nawet szrot od czasu do czasu może wypracować asystę lub strzelić bramkę. To jednak nie poziom na zawodników 1 składu, jeśli oczywiście chcemy awansować. Rola zmienników to co innego. Nie ma szans, żebyśmy mieli lepszych od Dudy, więc sytuacja jak teraz jest jak najbardziej do przyjęcia.

O reszcie już pisałem. Na tym etapie naszej historii trafiają do nas odrzuty.

Może jeszcze dodam, nie jestem piłkarskim patriotą. Dla mnie młodzieżowców mogłoby zupełnie nie być, a jeżeli już jakiś być musi, niech będzie to bramkarz.
Odpowiedz cytując