Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2024, 11:02
ramzes190 napisał(a):Wyświetl post
Jaroo1, to Ty tu nieźle majaczysz jeśli do zbitki para piłkarzy dodajesz Villara. Jakbyś nie wiedział, to on aktualnie gra w ekstraklasie. A nawet nie tyle w ekstraklasie co w drużynie mistrza Polski - Jagielloni (700minut 1 gol 3 asysty). Ewidentnie za słaby na poniżej przeciętną drużynę pierwszoligową bez perspektyw. Podobnie jak inny hiszpan którego my ściągnęliśmy - Jesus Imaz, który do tego jest kapitanem (10bramek). Tyle na temat zagranicznego szrotu.

A powiedz mi gdzie gdzie grają nasi młodzi zdolni wychowankowie - Polacy na których powinniśmy się opierać? Jedyny kto mi przychodzi to perełka naszej akademii, która odeszła za friko - młody Buksa w Górniku aktualnie - 14meczy 1 gol. Na takich niewdzięcznych Judaszach chcesz opierać rozwój?

To ja już wolę hiszpański "szrot". Może akurat wśród tego szrotu trafi się jakiś Rodado, Carlitos, Mula, Imaz czy nawet Villar.

Markus ma tu 100% racji - zdolni Polacy są.drodzy, bo o nich konkuruje kilkanaście klubów, a jak ktoś ma łeb na karku to nie przyjdzie do tonącej łajby jaką.jesteśmy.
No mnie ten Villar też rozwala, ale nie on jeden podaje go jako przykład porażki.
Podobnie jak Baena z najlepszymi liczbami w zespole powinien wg. niektórych ustąpić miejsca Starzyńskiemu albo Sukiennickiemu. "Ustąpić" to słowo kluczowe, bo sami w życiu nie wygrają z nim rywalizacji sportowej.

Wincyj młodych Polaków. Karherop nawet by taktykę zmieniał byle tylko ich więcej napchać do składu. Pozostaje tylko pytanie - po co? Co im daje wpychanie za paszport absolutnych miernot do składu? To jest jakiś fetysz?

Mam nadzieję że ktoś się wreszcie obudzi w klubie i ten cyrk się skończy
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując