Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2024, 15:18
Kurz, mnie po prostu śmieszy to wymieniania nazwisk przez Markusa. Równie dobrze można tu by pisać o Murawskim, Frankowskim, Kosowskim, Brzózkach, Słowackim itd itd bo skoro kiedyś się dało na Polakach robić wyniki to i teraz się da. I wymienianie graczy którzy to było 5-10 czy 20 lat temu to czysta głupota.
Eksperyment hiszpański pokazał, że nie wystarczy kupować stamtąd bo i tak nie gwarantuje to awansu z śmiesznej polskiej I ligi.

Gdyby ci Hiszpanie byli tacy zajebisci to wystarczyło by ich nascigac z II-IV ich ligi skoro jest lepsza od naszej I, i awans byłby pewny.
Na koniec i tak się rozbija o jedno, że trzeba wyselekcjonować odpowiednich zawodnikow, dobrać pod nich odpowiednią taktyke i walczyć o awans.
Bez sensu jest też mówienie że musimy ściągać z Hiszpanii bo pod dany styl chcemy grać. To skoro nam nie wychodzi, to zmienmy styl na typowa rąbanke, weźmy polskich wyrobników i po prostu zróbmy awans, bo to jest cel.

Śmieszy mnie też wspominanie o jakichś Imazach czy Carlitosach, którzy grali tu w innej epoce w sytuacji gdy przewinęło się tu przez trzy lata masa graczy z Hiszpanii i na koniec wyszło że sprawdzili się Carbo, Rodado i James xd reszta jest zwykłym szczochem, tylko dlatego lepszym od Polaków bo z Polaków to bierzemy wielkie młode talenty pokroju Talara, Gogula czy Sukiennickiego więc trudno żeby jakoś Alfaro starszy o 10 lat czy Baena starszy o kilka byli gorsi niż ten nasz młody szrot.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując