Karherop napisał(a):

Wymowa mojego posta sugeuje że my potrafimy zezłomować doslownie każdego piliarza. Trafia tu i owszem masa pilkarskich dziwolągów, ale i masa pilkarzy czy to przed czy po pobycie u nas graja na wyzszym poziomie. Temat wałkowany tutaj milion razy
@woolfy, jesli chcesz sie bawic w wyciaganie tez z przeszłości ti varszo proszę, ale jesli sadzisz ze jestes jako jedyny nieomylny - to szkoda ze nie poszedles na kurs uefa pro, marnujesz sie.
|
Nie jestem nieomylny, za to nie mam też agendy. W szczególności - nie domagam się gry pseudotalentów kosztem wyników. Ile to zarobimy na Młyńskim i Starzyńskim? Jak czytam takie bzdury co kilka miesięcy o innym pseudotalencie to mi się zwyczajnie nóż w kieszeni otwiera.
Ten musi grać bo nie podpisze kontraktu a to mega talent, tamten musi grać bo wg. Ciebie jest lepszy od Hiszpana mimo że gołym okiem widać że dzieli ich przepaść, jeszcze inny musi się ogrywać żeby robić szeroki skład a Dziedzic to super transfer i dobrze że go wreszcie ściągnęli z Hutnika.
Ile można?
A najlepsze - trzej juniorzy prezentują jakiś poziom i to nasi wychowankowie. Gdzie o ile Duda do Igbekeme i Carbo nie ma w ogóle podejścia (mimo zaklinania rzeczywistości), o tyle Kutwa i Letkiewicz to były pierwsze wybory na swoich pozycjach w tej rundzie. Normalnie awansowali z rezerw do szerokiego składu a potem do pierwszego.