Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2024, 21:57
Cytat:
Jeśli Duda miałby po takim wpisie spocząć na laurach, to znaczy, że nie ma głowy do sportu, w co wątpię (myślę, że ma), ale takimi wpisami Królewski ośmiesza nie tylko siebie, ale i Dudę.
Nie tylko ośmiesza Dudę ale i nakłada na niego presję. Wmawianie chłopakowi, że takie talenty rodzą się raz na dekadę jest niczym oczekiwanie, że on ma być najlepszy w Wiśle i to już.

Po początkowych dobrych urywkach meczów gdy Duda wrócił po kontuzji napisałem, że być może dobrze gra bo nie ma na nim presji - od zawodnika, który wraca po kilkunastu tygodniach przerwy raczej wiele się nie wymaga - i może dlatego właśnie grał lepiej? Teraz gdy zaczął grać dłużej to znowu obniżył loty. Także może trafiłem ze swoją tezą, że jego główny problem to mental.

Cytat:
Zresztą moim zdaniem Duda ma talent, ale jak na razie ma 20 lat i nie ma liczb w polskiej I lidze, więc jeszcze wiele pracy przed nim.
Talent to on może mieć ale na I ligę. Chłopak ma za chwilę 21 lat, nie wyróżnia się specjalnie, ma 5 asyst i 2 sezony rozegrane w I lidze. Takich gości jest na pęczki. Robienie z niego gwiazdy, a szczególnie wymyślanie, że on się do reprezentacji nadaje to jest po prostu wstyd i psucie chłopakowi głowy - albo robiąc mu presję niepotrzebną tymi słowa, albo przeceniając i jeszcze uwierzy, że jest lepszy niż w rzeczywistości.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując