Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2024, 20:34
Cytat:
Uuuuuu polecam jednak posłuchać 25 minut Jarosława w pigułce

"wcześniej nie miałem decyzyjności" "odkąd jestem, to mamy puchar" "due diligence" "jeżdze po świecie i szukam inwestorów" i truskawka na torcie "jeśli nie wpuszczą naszych kibiców na superpuchar, to nie pojedziemy, przyjmiemy każdą karę"
Dziwi mnie, że jeszcze nikt o tym nie powiedział, że gdzieś około 4 minuty wywiadu Zaskroniec mówi, że wzmocnienia będą jeśli uda się zoptymalizować budżet czyli rozwiązać kontrakty, pożegnać niektórych zawodników to tak, jeśli nie, to nie.

Tymczasem Zaskroniec wczoraj w euforii po meczu czy może po kielichu:
Cytat:
Wiosna będzie nasza. Odpoczynek. Solidne wzmocnienia i jedziemy dalej.
Gościu jest mocno .......nięty. Tak jak pisałem, rasowy polityk by był z niego.

A co do sprzedaży klubu to Wisłą interesują się sami oszuści bo w takich rękach jest Wisła, że ci oszuści mają tutaj co szukać. Burdel w klubie to może się nawinie makaron na uszy idiocie i coś na Wiśle zarobi. Z kolei nikt poważny nie chce wejść w bajzel gdzie cały proces przejęcia miałby z takim oszustem i krętaczem przebiegać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując