pchelas napisał(a):

pytanie --> "Kiedy prezes zamierza umorzyć swoje pożyczki - mówił o tym dwa lata temu."
--> "nie dwa lata temu, tylko wcześniej to zadeklarowałem. ostatni raz kiedy to zrobiliśmy to było przy pomocy Socios- zobowiązałem sie, że do takiej kwoty umorzę jaką uzyskałem od Socios, no i zamierzam to zrobić, być może jeszcze w tym roku. kwestia pojemności podatkowej czy nam się to opłaca. nie chodzi o to żeby komuś - że tak powiem - odowodnić coś na siłe, natomiast nam zależy przede wszystkim na tym żeby umarzać pożyczki TSu w momencie kiedy nasz bilans jest ujemny, bo wtedy jest to umorzenie bezpodatkowe. Musimy się zastanowić co ma być pierwsze, co ma być drugie. A inna sprawa jest taka, że jak ktoś ma taką wizje, że to jest istotne, to cały czas tyczy się mnie, więc to jest bez różnicy dla klubu, czy to jest w formie takiej czy takiej. To są bardziej takie populistyczne hasła, które ktoś po prostu sobie wymyśla bo się kompletnie nie zna na prowadzeniu i zarządzaniu czymkolwiek. No bo nie bez powodu też w Cracovii, Legii czy innych klubach jest to robione w takiej, a nie innej formie.
|
Dziękuję Ci, upewniłeś mnie, że poświęcenie 10 sekund na słuchanie pajaca to za wiele, a co dopiero iluś tam minut.