Wyświetl pojedynczy post
viktor56
Senior Member

Od: 12.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2024, 21:46
Mi się narzuciło takie przemyślenie, że ten wczorajszy mecz wyglądał toczka w toczkę jak wiele meczów za Rude, jeśli chodzi o stwarzanie sytuacji. Mnóstwo podań, bezradność, wszystko grane dwa razy za wolno, kompletnie przewidywalnie. I dziwnym trafem złożyło się to akurat z momentem, kiedy zmieniliśmy playmakera na Dudę.

Ja do niego przekonany nie byłem i nie jestem, gość moze i technikę ma, podać do nogi umie, ale jego gra jest bezproduktywna dla zespołu jako całości i ją spowalnia. Ja bym go wcisnął komuś za 300k euro i znalazł innego rozgrywającego, uważam, że on przez swoją małą technikę i balans dobrze się sprzedaje wizualnie, ale wpływ na zespół ma ujemny i kariery ponad jakąś Stal Mielec nie zrobi. Mnóstwo mieszania nogami, a koniec końców nic z tego nie wychodzi, marnowanie czasu i energii.

Ewentualnie może można zrobić z niego libero i postawić przed nim 1/2 ofensywnie usposobionych zawodników, myślę, jak nie lubię wieszać na zawodnikach indywidualnie psów, że Duda jako rozgrywający jest winien w dużej części niemocy strzeleckiej w wielu ubiegłych miesiącach.
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
Odpowiedz cytując