Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2024, 08:59
azor napisał(a):Wyświetl post
I uważasz, że to przez te 120 minut trafił do szpitala? Jest grudzień, a Ty gadasz że młody, zawodowy sportowiec wciąż odczuwa nieprzepracowany letni okres przygotowawczy? To kiedy będzie gotowy do gry? Absolutnie nie mam nic do Igbe, natomiast wrzucanie Jopowi odpowiedzialności za to, że trafił do szpitala jest idiotyczne.

Może i mam urojenia - nie mi oceniać. Nie oceniam poszczególnych spotkań z prostego powodu: jesteśmy zbieraniną przypadkowych zawodników, z przypadkowym trenerem, z właścicielem, który podejmuje przypadkowe decyzje. Jaki jest sens oceania, skoro dyspozycja zespołu jest równie przypadkowa?

I nie denerwuj się tak w sobotę rano - naprawdę musisz kogoś obrazić zamiast/do kawki?

Jeśli byłbyś łaskaw odpowiedzieć na pytanie, które z różną intensywnością zadaje Ci od 2 lat: "Czy Jerzy Brzęczek to najlepsze co Wiśle w tamtym okresie mogło się przytrafić" to byłbym wdzięczny.
Cóż, doceniam potencjał komiczny że zawodowy piłkarz trafił do szpitala bo zagrał 120 minut, ale tak. Igbekeme przyszedł do nas nieprzygotowany fizycznie i pewnie jest to powód dla którego w ogóle do nas trafił.
Wina Jopa.

A nie bawi mnie to ponieważ bez niego wyglądamy tak jak napisałeś - jak zbieranina. Ci młodzi którzy wedlug niektórych mogą go z łatwością zastąpić na boisku są beznadziejni. A tak naprawdę tylko to się liczy.

Z drugiej strony - nie robi się średniej 2,3 przypadkową zbieraniną pilkarzy, więc Twoje teza że nie ma o czym dyskutować jest bez sensu. Pierwszy skład, w formie i nie zajechany dominuje tę ligę. Kiedy zaczynamy wpuszczać młodych niezdolnych - cóż, eufemistycznie pisząc - słabo to wygląda.

P.S. Nie mam zamiaru odpowiadać na pytania na które już odpowiedziałem, zwłaszcza żałosnym trollom na niszowym forum.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.12.2024 o godz. 09:01.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując