azor napisał(a):

Misiu ale ja nie o tym wysnułeś tezę, że przez 120 minut które Jop zaserwował Igbe, ten trafił do szpitala - rozumiem, że jak Twoi kumple, z automatu do każdego posta dorzacasz litanie o wyższości Hiszpanów nad Polakami, ale tu się to nie klei.
BTW - czy Brzęczek to dalej najlepsze co się Wiśle mogło trafić?
|
Nie wysnułem tezy - po 120 minutach z Polonią trafił do szpitala z bólami w klatce piersiowej. Chłop nie przepracował obozu i grał po 60 minut. Nagle Jop wymyślił że zagra 120...
Pomijając że James to nie Hiszpan, nie mam tutaj żadnych kumpli a litania w każdym poście to tylko Twoje urojenia - o czym Ty za przeproszeniem .......isz? Bo widzę że ani o meczu, ani Wiśle. Próbujesz chyba być ironiczny, ale jesteś zwykłym tępakiem i kiedy trzeba wyjść poza bezsensowne formułki typu Polacy vs. Hiszpanie czy zmanipulowane cytaty to spadasz z rowerka...
Więc powtórzę - o czym Ty .......isz? I dlaczego w temacie meczowym?
Widzę że jak kilku palantów tutaj radość i energia Cię rozpierają po przegranym meczu i pewnie dlatego wyszedłeś poza strefę komfortu jednozdaniowych postów o niczym, ale dłuższe formy ewidetnie Ci nie służą. Wyszła zbitka nijak nie mająca się do tematu dyskusji. Gdybyś był botem to byłbyś wyjątkowo nieudanym z zerową możliwością interakcji, ale niestety, na bota w 2024 roku jesteś zbyt ograniczony.
Dobra, napisałeś o Hiszpanach, Brzęczku, jakimś cudem pominąłeś Rude, ale myślę że starczy. Zrób sobie przerwę. Wszyscy widzą że nie masz nic do powiedzenia w kwestii meczu. A to był chyba najgorszy mecz w tym sezonie, więc teoretycznie materiału nie powinno zabraknąć...