|
DAAAAJCIEE IM CZAAAAAS! XDDD
A tak serio, może już pora na drobną ocenę trenera Jopa? Bo jak dla mnie to ostatni dobry mecz zagraliśmy w Głogowie. Od wtedy te spotkania zalatują taką Sobolewszczyzną, że głowa mała.
Mizeria ze Stalą, fart w ostatniej minucie z ŁKS, dwa w.......e z Polonią. Do tego jeszcze dokładając dramatyczną łęczną i równie dramatyczny mecz z Tychami to wychdozi mi, że za trenera Jopa zagraliśmy tak:
Dobre mecze - 6 (BBT, Odra, Siedlce, Płock, Chrobry, Stalówka)
Nijakie mecze - 3 (Stal Rzeszów, ŁKS, Siarka)
Dramaty - 4 (Polonia x2, Tychy, Łęczna)
Także już niestety, te naprawdę dobra spotkania są w mniejszości wobec calej reszty + tednencja jest taka, że do sekcji 'Dramaty' zapewne dojdzie w tym roku jeszcze jeden mecz.
Niemniej, uważam, że te problemy w tym klubie są tutaj cały czas i będą niezależnie od tego kto usiądzie na ławce trenerskiej. Z każdą kolejną roszadą na stanowisku szkoleniowca tylko się w tym zdaniu upewniam. Przerobiliśmy już Brzęczka, Sobola, Rudzielca, Kazka, teraz przerabiamy Jopa. A ja mam wrażenie, że mamy cały czas DOKŁADNIE te same problemy. Były tylko 2 momenty w przeciągu tych 2.5 sezonu kieedy drużyna się jakoś wyróżniała.
In plus - 7 wygranych z rzędu Sobola
In minus - w zasadzie cała runda Rudzielca, ale przede wszystkim seria od Zagłębia Sosnowiec.
Cała reszta to standardowa maszyna losująca wyników i nie wiadomo czego się spodziewać.
Ostatnio edytowane przez Stelio : 06.12.2024 o godz. 23:32.
|