azor napisał(a):

Pamięć krótka. Przypomnieć kto ironizował nerkę Dudy? Zresztą sam zapracowałeś sobie na miano forumowej Dr. Queen.
PZPN? Ten PZPN, która za czasów Kuleszy jest mega zbratany z polityką? Ten Kulesza, któremu jest nie po drodze z Nitrasem i za plecami bombarduje jego ustawę (skąd inąd idiotyczną, ale to temat na inną rozmowę).
Ta patologia nie jest uskuteczniana pokątnie, tylko wszyscy o niej doskonale wiedzą, zgadzają się na nią i wręcz popierają. Bo daje głosy.
Dobrze, ja tą inicjatywę popieram. Tylko, że ja nic nie mogę. Królewski też uja może. Nawet Ty wszechwiedzący Drozdzie gówno możesz.
|
Przypomnij.
Albo może doucz się co to ironia. W temacie Dudy podważałem komunikat klubu mówiący o 8 tygodniach przerwy przy stłuczeniu nerki. To nie ma nic wspólnego z ironią.
Co znaczy wszyscy popierają? Okazuje się że Królewski Mioduski, nie za bardzo. I jak to wyrażają to pieprzysz coś o populizmie, a w kolejnym zdaniu, że ich popierasz. Czyli trzeba się przysrać bo Królewski coś mówi, ale jak się okazuje że dobrze mówi to niby popierasz, ale ja nic nie mogę. Otóż możesz, nie gadać głupot.