Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2024, 18:29
Skład na mecz wyszedł słaby, dzięki przebłyskom Duarte udało się prowadzić ale i tak nie dowieźli. Myślę, że to co robi Jop to i tak jest cud.

Zagraliśmy druga jedenastka, do niedawna takie mecze to był szczyt gry naszej pierwszej 11.
Inaczej się gra jednemu Kutwie z 10 podstawowymi graczami a inaczej z 10 z rezerw więc w tym składzie to nie miał nawet kto tam zabłysnąć a mimo to gdyby nie zajebali totalne od 0:2 to awans by był.
Mecz frajersko przegrany ale tak grał bramkarz rezerwowy, Szot i Kiakos po kontuzjach, Lasicki też kaleka bez formy, Duda bez siła też po kontuzji, cienki Alfaro, Duarte i Igbekeme, jeszcze gorszy Sukiennicki.

Ten slad to ogarnięty młodziak bez doświadczenia Kutwa a reszta to kaleki, po kontuzjach albo bez formy. Przy Jopie i tak każdy z nich gra na sto procent swoich możliwości.
Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało od nowego roku jak może jakieś wzmocnienie dojdzie, oby bez kontuzji i jak Jop będzie miał świeżych graczy po przygotowaniach do rundy
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując