Wyświetl pojedynczy post
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2024, 14:39
pi0tr3k94 napisał(a):Wyświetl post
Pierwsze zdanie i juz nieprawda, bo zapytań i sądowań z różnych stron było sporo, nawet ostatnio prezes poważnej polskiej firmy rozmawiał z królewskim.
Niestety pierwsze wrażenie jakie robi Królewski powoduje, że większość rozmów upada dość szybko.
Ja się opieram na wiadomościach oficjalnych, a jak do tej pory wiemy tylko o Urferze. Wybacz, ale na jakiej podstawie mam zakładać, że to co piszesz jest prawdą?

Ja mogę sobie napisać, że ostatnio Elon Musk rozmawiał z Królewskim i kazał mu zbywać każdego potencjalnego inwestora do 2025 roku bo potem on wlatuje do Wisły i chce z nią zdobyć LM w 5 lat. Ta informacja ma taką samą wartość jak te rewelacje o których piszesz, mianowicie ktoś chowający się pod nickiem na forum w internecie sobie coś napisał.

Ale jeśli nie zmyślasz no to podziel się informacjami, co to był za prezes? Jaką ofertę złożył? Kiedy to spotkanie się odbyło? Czy było to poważne zapytanie, czy tylko sondowanie kupna?

Acz obawiam się, że nieczego się nie dowiem bo odpiszesz mi coś w stylu 'kmwtw' albo 'dowiecie się w swoim czasie'
Odpowiedz cytując