|
No i po co do mnie piszesz?
Ja nie mam ochoty mieć z twoimi śmiesznymi tezami i prowokacjami do czynienia, jesteś zwyczajnym tłukiem na którym żadne logiczne argumenty nie robią wrażenia, także zwyczajnie szkoda mi na ciebie czasu.
Tylko dlatego swojego czasu wspierałem Brodę, gdyż to był główny konkurent Ratona, który był największym parodystą jakiego widziałem w życiu na tej pozycji. Gdyby naszym drugim bramkarzem był wtedy Letkiewicz, wspierałbym Letkiewicza. Wspierałbym każdego bramkarza, który mógłby go wypchnąć z bramki.
Broda, jeśli nie byłby akurat kontuzjowany (a jest wiecznie)>>>>>>>>>>>> Raton.
I nasz obecny trener Mariusz Jop podziela to zdanie, co udowodnił swoimi wyborami.
Tylko trenerscy parodyści tacy jak Sobol czy Rudy Rydz twierdzili inaczej.
Także Markusik dzieli poglądy z w/w dwójką, a nie z Panem trenerem Jopem - niech to wybrzmi.
Dodam też, że generalnie poszukiwanie bramkarza na ławkach w hiszpańskich niższych ligach to był totalny kretynizm. O ile piłkarze z pola z tych dywizji mogą stanowić dla nas realne wzmocnienie, o tyle szkolimy bramkarzy na zbliżonym poziomie co Hiszpanie.
Równie dobrze mogliśmy wziąć rezerwowego bramkarza z 3 ligi polskiej i liczyć, że będzie się nadawał na pierwszego bramkarza. Ratonika wyśmiewano wszędzie, gdzie się pojawił. U nas nie było inaczej. Pierwszy lepszy junior z CLJ go nakrywa czapką. To jest totalny zerowiec i tyle w temacie. Piłkarz turysta jak ten testowany za czasów Smudy.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.11.2024 o godz. 21:46.
|