Kurde, ja też się poważę i zawyrokuje, że Carbo będzie miał krótką przerwę albo długą.

A ja jak puszczę totka to albo wygram albo nie wygram !
Dobry ze mnie wróżbita panowie?

))))))))))))))))))))))))))))
Co do gry Sukiennickiego to Wolfy jak zwykle sobie znalazł młodego do je**nia, on tak lubi. Olivier rozegrał parę świetnych meczy, część dobrych i część słabszych, ale pisanie, że nigdy nie będzie na poziomie Igbekeme podczas, gdy chłopak ma dopiero 21 lat i już gra na tym samym poziomie rozgrywkowym to trochę jak ocenianie Lewandowskiego przez ŚP. Smudę po wchodzeniu po schodach. Sukiennicki może zarówno skończyć karierę w wieku 25 lat, jak i być w tym czasie reprezentantem Polski pełną gębą. To, że chłopak ma talent widać na pierwszy rzut oka, choćby po sposobie prowadzenia piłki i dynamice. Kwestia jak go wykorzysta. Jak na razie wszystkie nasze talenty, moim zdaniem - łącznie z Dudą, nakrywa czapką.
Ja jestem spokojny o zastąpienie Carbo. Oliwier pokazał w poprzednim meczu, że może grać w jego zastępstwie w środku pola. Wiadomo, że lepiej by było mieć Carbo niż go nie mieć, bo to na 1 ligę bardzo dobry piłkarz, ale akurat w tym wypadku zmiennika mamy w miarę jakościowego. Bardziej bym się martwił, gdyby nam wypadł na dłużej Rodado czy mimo wszystko... Uryga. Mam wrażenie, że nasz kapitan wreszcie odnalazł formę, a Biedrzycki mimo poprawnego ostatniego występu mnie zupełnie nie przekonuje.