Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2024, 11:58
wolfy napisał(a):
Farsą jest też że prowadzi je akurat FraMat, autor wyjątkowo obrzydliwych postów nie tak dawno temu.
Niech się chłopak bawi, przynajmniej teraz trzyma ciśnienie.
Markus napisał(a):Wyświetl post

Jak może do roli "strażnika standardów" pretendować osoba, która pisała na przykład tak, dziś niby dając za to punkty.
Zarówno Markus jak i wolfy
- albo nie przeczytali mojego pierwszego posta, w którym rozpoczynałem moją zabawę w klasyfikacje,
- albo o nim zapomnieli.
- Albo jedno i drugie.
- Albo przeczytali i nie zapomnieli, ale postanowili pomanipulować, a szkoda.

Przypomnę więc, żeby nie tracili więcej czasu na wyszukiwanie cytatów.

https://forumwisly.pl/showpost.php?p...&postcount=132

Cytat:
Przecież napisałem, że zaczynam od dzisiaj, a konkretnie od 15:29
Napisałem też w innym miejscu:
Cytat:
Wiem, że sam nie jestem bez winy - dlatego, jak napisałem wyżej: od dzisiaj będę próbował trochę podnieść swój poziom i pisać na temat zamiast przyczepiać się personalnie do innych.

Najwyżej w odpowiedzi wskażę, co jest dla mnie w poście innej osoby nie merytorycznym odniesieniem personalnym w dyskusji.
A ponieważ po dacie rozpoczęcia mojej zabawy nie znajdziecie żadnego mojego posta, który zasługiwałby na znalezienie się w klasyfikacji to zapraszam was serdecznie do pójcia tą samą drogą, czyli pisać na temat zamiast przyczepiać się personalnie do innych i trzymać ciśnienie.[wolfy - dziekuję, że zauważyłeś, że od tego czasu trzymam ciśnienie - co stoi na przeszkodzie, żebyś i Ty trzymał? Inni także?]

Skończymy na tym te nikomu niepotrzebne przepychanki?
Zaczniemy szanowac się nawzajem?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując