Drozd napisał(a):

|
cała ta klasyfikacja jest farsą.
|
Dopiero teraz to zauważyłeś Droździe?

Wiadomo, że ta zabawa jest farsą od samego początku, bo co to za klasyfikacja, w której autor z automatu sam siebie z niej wyłącza, przyznaje punkty całkowicie uznaniowo, oceniając wszystko tylko według własnego widzimisię? Ktoś tu traktuje to poważnie?
Framatowi chodziło zapewne tak naprawdę o próbę ustawienia się w pozycji "arbitera elegante" i chęć zmiany image, bo w pewnym momencie zbyt mocno zaczął się kojarzyć wszystkim z obrażaniem kibiców po zwycięstwach Wisły na SB, podważaniem wiarygodności Skuchy przy jednoczesnym nadawaniu wiarygodności wypowiedziom nonamenów z rumuńskich forów, permanentnym szukaniem Aspergera u Wolfiego i innych osób, wymyślaniem sobie na podstawie jednego ujęcia kamery, że trener nie słucha drugiego trenera, czy cytatu, który w przestrzeni publicznej potężnie wkurzył Królewskiego. Moim zdaniem od początku chodziło mu przede wszystkim o próbę zrobienia ze mnie największego hejtera tego forum w ten sposób, bo najpierw koncentrował się tylko na dawaniu głównie mi punktów z byle powodu. Chamskie wpisy np. Jaroo zaczął zauważać dopiero, gdy nie miał już innego wyjścia.
Jak może do roli "strażnika standardów" pretendować osoba, która pisała na przykład tak, dziś niby dając za to punkty?
Fra Mat napisał(a):
|
Masz jakieś maniackie perseweracje
|
Fra Mat napisał(a):
|
Moim zdaniem Ty też piszesz tu brednie
|
Fra Mat napisał(a):
Za coś takiego w realu dostałbyś po ryju.
Przyjmij więc że dostałeś po ryju
|
Fra Mat napisał(a):
|
Kontynuuj, proszę, pokazywanie jaki jesteś głupi.
|
Fra Mat napisał(a):
|
No to może żeby zakończyć tę twoje głupie przepychanki.
|
Fra Mat napisał(a):
|
Dlaczego mnie nie dziwi że jesteś głupszy niż chcesz pokazać?
|
Fra Mat napisał(a):
|
Ale .......isz jak potłuczony.
|
Tu dał największy popis elegancji i kultury (do Leszkapw):
Fra Mat napisał(a):
|
Drugi raz dzisiaj sobie zwalasz?
|
Fra Mat napisał(a):
|
Już sobie zwaliłeś? To idź się powycieraj.
|
Fra Mat napisał(a):
|
czy jest na tym forum ktoś, kto wbrew waleniu konia przez leszekpw uważa, że zatrzymanie Rodado jest powodem do zjebanego samopoczucia?
|
Fra Mat napisał(a):
|
taki gość to szmata, więc traktuję go jak szmatę
|
Czy seria wpisów pod adresem Wolfiego:
Fra Mat napisał(a):
|
jeden z aspergerem na forum wystarczy
|
Fra Mat napisał(a):
Sukiennicki, dla wielu, już teraz pokazuje jaki ma potencjał, ale broń Boże nie porównuj go do zadnego Hiszpana bo aspergerowcy z tego forum cię zjedzą.
Po co?
Tylko aspergerowcy to wiedzą (albo im się wydaje)
|
Fra Mat napisał(a):
|
Przeciez tu nie ma żadnej recenzji drogi aspergerowcu? Zapomniałes dzisiaj zażyć leków?
|
Fra Mat napisał(a):
|
Asperger, jak widzę się rozwija
|
Fra Mat napisał(a):
|
W którym miejscu opiniowałem grę piłkarza, w meczu którego nie oglądałem, drogi aspergerowcu i mitomanie?
|
Gdyby Fra Mat sam się nie wyłączył z tej "zabawy", już dawno musiałby sobie zapisać chyba z 50 punktów i być bezkonkurencyjnym.