Wyświetl pojedynczy post
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2024, 19:35. Kultowe/najlepsze wpisy na shoutbox CMSNero – reaktywacja tematu.
Reaktywacja mojego pierwotnego tematu dotyczącego wpisów na shoutbox CMSNero. Pierwotny temat został usunięty z niewiadomych powodów przez moderację tego forum.

Pojawił się w międzyczasie podobny temat założony przez użytkownika Mixu. Jednak później z niewiadomych powodów temat został usunięty przez samego autora (nieudolnie wykonanej reaktywacji mojego tematu bez uprzedniej zgody z mojej strony).

Poniżej z biegiem czasu znajdą się pogrupowane tematycznie wpisy. Proszę o przesyłanie na priw. Mam ich trochę ale nie wszystkie więc zachęcam do wysyłania. Tworzymy historię shoutbox na przekór rożnym rodzajom nacisków i wpływów.

Tematy rodzinne - wspomnienia.
  • "Kiszczak był ok prywatnie", "Jako gowniarz miałem okazję być z nim co roku na polowaniach na mazurach z ojcem...". "W placówce dyplomatycznej"
  • "RIP dla Pani Kiszczakowej !!!"
  • "Narady z komendantami policji z wadiwic,Kalwarii,Krakowa i andrychowa + na telefonie komendant Katowic odbywały się w moim rodzinnym domu"
  • "Ciekawostka , mój szwagier ten z PL był kiedyś jednym ze 100 sponsorów Cracovii chyba jak byli w 3 lidze jeszcze"

Tematy rodzinne - czasy współczesne.
  • "Moja zona mi gada, zycie z toba jest nudne...nudze się. Jprd to mowie drzwi nie sa zamkniete na lancuch, nie pasi to wypier...... .......e ide na miasto."

Wódko pozwól żyć
  • "Ja już od jutra chce przestać pic"
  • "Jestem mocno na bani wiec wybacz"
  • "najebany nie jestem sobą"
  • "Dobra jadę po wódeczkę i cytryny do tesco,cza powoli zaczynać sobotę"
  • "Ciekawostka odnośnie tej truck tesla. Z 8-10 miesięcy temu wpłaciłem zaliczkę na ten samochód. Ale to było trochę po pijaku XD I chyba poje balem cos z email bo nie mam w email nic od tesli. A księgowa już rozliczyła jako wplata na firmówkę hmm"

Historia pewnego przelewu
  • "admin sb...dam 50k przelew w jeden dzień jak na stałe zbanujesz tego idiote Krakusa+wszystkie jego konta w przyszłości...kasa bezpośrednio zostanie przelana na sociosy"
  • "Serek zaświadczy że nie gadam głupot,przelewy zawsze odemnie wylatują tego samego dnia mimo że to z UK do PL".
Motoryzacja
  • "też będę musiał jechać autem codziennym na myjnię, bo mi zona oznajmiła ze jutro na 9 rano do kościoła czyste auto chce mieć a za h.uj w taka pogodę jej nie dam nic z garażu"
  • "no już kiedyś pisałem że mam problem z autami i lubię po garażu lazic i se szmatką polerować etc..."

Polityka
  • "Iran wyszedl troche na cwokow"

Słowo od Prezesa:
  • "jaroslaw.krolewski: CMSNero weź się chłopie ogarnij"

Temat ma nie ma na celu nikogo obrazić ani szkalować bowiem zawierać będzie jedynie cytaty wpisów CMSNero.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 12.11.2024 o godz. 07:16.
Odpowiedz cytując