Jagul napisał(a):

Z kronikarskiego obowiązku:
Zwoliński - Sobczak 4-6 (niestety pepe72 jak zwykle pompuje balonik tylko w jedną stronę)
|
Po pierwsze jesteśmy na forum KIBICÓW Wisły Kraków, więc jasne, że cieszę się z sukcesów naszych piłkarzy. Przykro mi, że Sobczak nie dogadał się z Wisłą ale teraz kibicuję Zwolińskiemu. Jak będzie temat byłych zawodników czy jak się Szymon dogada z klubem po zakończeniu kariery, to będzie mi bardzo przyjemnie kibicować również jemu.
Po drugie na tym forum początkiem rundy napier*alano w Zwolińskiego, łącznie z prześmiewczym pytaniem kto zdobędzie więcej bramek. Do 11 kolejki Sobczak prowadził 4-0. Łukasz zaczął strzelać od 11 kolejki. Skoro zaczęło żreć to zamierzam się tym cieszyć. Tak samo jak cieszę się ze średniej 3,0 Pana Trenera Mariusza Jopa w Wiśle.
Po trzecie nie policzyłem bramki w pucharach, bo byłoby 5-6
Wynik 4-5 podałem "19.10.2024, 01:31" czyli po naszym meczu, a przed meczem Arki.
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...6&postcount=78
Więc nie ma się co czepiać, że nie przewidziałem, że Sobczak trafi jakieś 38 godzin później .
Nakryliśmy czapkami lidera 1 ligi, który nie tylko przegrał, ale nawet nie pierdnął. I zamierzam się tym jarać co najmniej do rozpoczęcia meczu z Łęczną.
Zwłaszcza, że top2 potraciło punkty.