wolfy napisał(a):

Chronologia jest odwrotna - w pierwszym poście napisałem że to zabawa a psychohejterzy Królewskiego dostali małpiego rozumu. Tak więc - kłamiesz.
To że pepe72 niekoniecznie śledzi na bieżąco wyczyny Sobczaka jest akurat łatwe do zrozumienia dla każdego normalnego kibica Wisły. Zwolińskiego kazdy z nas śledzi na żywo.
Wychodzi że Królewski miał rację w kwestii zastąpienia jednego drugim i o to jest cała afera. Tak być przecież nie może, przecież on wszystko robi źle. I dlatego Sobczak to genialny i niezastąpiony napadzior a Zwoliński to łamaga, mniejsza o rzeczywistą wartość sportową.
Jesteś równie przejrzysty jak Jaroo1.
P.S. Mam pomysł żeby na przyszłość zapobiec takim problemom - za każdym razem kiedy Sobczak strzeli gola napisz o tym w temacie o byłych piłkarzach. Wtedy my wszyscy którzy mamy na niego wywalone (zdziwiłbyś się ilu nas tu jest) będziemy na bieżąco.
|
Tak wiemy, że to była zabawa - wszyscy znają te opowieści.
Czyli sugerujesz, że pepe72 może podawać błędne dane gdyż ich nie weryfikuje? Ładnie podsumowałeś kompana.
Skoro masz wywalone to nie wiem czym się ekscytujesz. Pomiń ten wpis (który nie był nawet adresowany do Ciebie). W ten sposób dalej będziesz mógł beztrosko funkcjonować na forum.
Nie wiem po co jak zwykle manipulujesz i piszesz o Sobczaku jako genialnym napastniku celowo sugerując, że mam takie zdanie.