Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2024, 18:07
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Jest tubą.
Zresztą ty też po zatrudnieniu pewnego osobnika liczyłeś średnie, a później próbowałeś obrócić to w zabawę , więc ja po prostu dbam o pepe72, żeby nie popełnił tego samego błędu.
Chronologia jest odwrotna - w pierwszym poście napisałem że to zabawa a psychohejterzy Królewskiego dostali małpiego rozumu. Tak więc - kłamiesz.

To że pepe72 niekoniecznie śledzi na bieżąco wyczyny Sobczaka jest akurat łatwe do zrozumienia dla każdego normalnego kibica Wisły. Zwolińskiego kazdy z nas śledzi na żywo.

Wychodzi że Królewski miał rację w kwestii zastąpienia jednego drugim i o to jest cała afera. Tak być przecież nie może, przecież on wszystko robi źle. I dlatego Sobczak to genialny i niezastąpiony napadzior a Zwoliński to łamaga, mniejsza o rzeczywistą wartość sportową.

Jesteś równie przejrzysty jak Jaroo1.

P.S. Mam pomysł żeby na przyszłość zapobiec takim problemom - za każdym razem kiedy Sobczak strzeli gola napisz o tym w temacie o byłych piłkarzach. Wtedy my wszyscy którzy mamy na niego wywalone (zdziwiłbyś się ilu nas tu jest) będziemy na bieżąco.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.10.2024 o godz. 18:10.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując