emjot napisał(a):

merytorycznie odnosić się do niemerytorycznych tekstów, w których autor zjada swój ogon nieustająco (i bez względu na rzeczywistość) głosząc chwałę Hiszpanii (co samo w sobie jest zabawne, a jak dotyczy odpadów z hiszpańskich boisk jest tym bardziej zabawne)
jakie spotkania ostatnio zawalił Krzyżanowski? coś mnie ominęło? mamy jakiegoś nowego kopacza o nazwisku Krzyżanowski?
ultra merytorycznie panie w.
|
Ja nie będę nawet podejmował dyskusji czy Markus ma rację czy nie.
Jeśli pisze bzdury - wystarczy to wykazać.
Jeśli pisze cały czas to samo - jeszcze łatwiej, kopiujesz te same odpowiedzi. Albo nie odpowiadasz wcale.
No ale jednocześnie upominać się o poziom dyskusji i traktować Markusa tak jak to robi Witalis - schizofrenia.
A Krzyżanowski był w kontekście kilku ostatnich sezonów. Zawalił sporo w poprzednim, głównie olewając powrót. Tak naprawdę: Młyński, Wachowiak, Krzyżanowski spełniają tę samą rolę "młodego talentu", który nie może być rozliczany z gry bo zaraz odpali i będzie wart miliony. W tym sezonie wunderkidem jest Sukiennicki.
Z Krzyżanowskiego to może chociaż Włosi coś wystrugają, oby. Czy go wykupią, czy wróci jako lepszy piłkarz - zyskujemy.
@FraMat - uważam że jesteś nieuczciwy i rozdajesz punkty po znajomości. Nie wierzę że jestem poza top 3 forum i to z taką stratą do trzeciego miejsca...