wolfy napisał(a):

Tak jak napisałem - jesteś żałośnie niemerytoryczny.
Markus popsuł forum, bo pisze dużo, na temat i się z nim nie zgadzasz?
|
Bo pokazałem, że pisze on nieprawdę, nie zna i nie czyta tekstów, które komentuje (sam to też zauważyłeś) i nie jest w stanie w jakikolwiek merytoryczny sposób podjąć dyskusji z tym, z kim się nie zgadza. Więc ucieka od niej poprzez takie wkręty i pseudo oceny, które próbuje wygłaszać z pozycji jakiegoś autorytetu, którym nie jest.
Recenzować to on może najwyżej siebie.
Swoją drogą, to zabawne: gdy ktoś Witalisowi udowadnia, że pisze on kompletną nieprawdę, czy wierutne bzdury. to oczywiście według niego psuje forum, wyładowuje frustrację i dalsze bla bla bla.

Natomiast ten, który się z nim zgadza jak na przykład Jaroo już forum nie psuje, tu dla wylewającego się z każdego jego zdania chamstwa i prymitywizmu takich komentarzy On już nie ma.
Moralność Kalego w pełnej krasie.
S1monik następny: złapany na podawaniu fałszywych statystyk i innych danych którymi się posługuje, dalej broni ich i swoich fantazji

Nie jest w stanie zanegować, zrozumieć i przyjąć, że Jego poglądy na temat proporcji i ilości obcokrajowców są sprzeczne nie tylko z czynami takiego fachowca jak Antonio Conte, czy przykładami konkretnych drużyn, ale i ogarnąć tego, że Wisła przegrała sezon w lidze nie przez liczbę Hiszpanów, tylko takie sprawy jak zbyt słaba defensywa i zaangażowanie zawodników, oraz marne zarządzanie właściciela - więc co robi? Przestaje to czytać i idzie bawić się z córką.

A potem znów tak samo będzie głosić te oderwane od rzeczywistości teoryjki, podpierając się jeszcze rzekomo innymi fachowcami, którzy je podzielają. No to niech wymieni ich nazwiska
Karherop z kolei nie chce czytać tekstów, które pokazują jak marnych zawodników z polskich lig od lat regularnie próbuje wciskać do Wisły. ani jak wielu z rzekomych "wielkich talentów", które tu promował i chciał budować, tymi talentami wcale się nie okazało. Nie dziwię się, że woli pokazujące to osoby ignorować, by potem znów bez głosów krytyki wciskać tu jakiegoś Michalaka i rozpisywać się, jaki to byłby wspaniały ruch gdyby Wisła i na niego wydała pieniądze.

Problem polega na tym, że co do przydatności takiego Młyńskiego, czy innych tak zwanych solidnych polskich ligowców, których wielokrotnie tu promował, to ja zawsze miałem rację, a nie on, więc czyje teksty są bezwartościowe łatwo stwierdzić.
Uaktywnił się też Emjot, który wypowiada się na temat merytoryczności postów, pomimo iż ani razu nie był w stanie wykazać nieprawdy moich słów w jakimkolwiek temacie. Kolego, zanim wygłosisz jakąś opinię, odnieś się w końcu do pytania. na które nie potrafisz odpowiedzieć już kolejny miesiąc: który z polskich zawodników Wisły w ostatnich latach nie zawiódł i okazał się prawdziwym liderem zespołu, dając na swojej pozycji jakość tak dużą jak nasi najlepsi obcokrajowcy?
Możesz odpowiedzieć ze swojego drugiego konta o nazwie bodajże Manson.777, gdzie z pewnością zobaczysz te słowa, jeśli na tym dałeś mnie do ignorowanych.