No cóż, Markusik nie wierzy w równowagę, balans, jego prawo.
Dobrze, że masa inteligentniejszych od niego ludzi w zarządach klubów na to patrzy, wystarczy mieć z takimi ludźmi styczność, posłuchać co mówią przy budowie drużyny. Jeszcze ma chłop czelność poprzedni sezon podać za przykład niebywałego sukcesu. On naprawdę w to wierzy, że sukces był

No i wcale nie trzeba daleko szukać. Wystarczy się cofnąć o jedyne 7-8 lat i się ktoś znajdzie

Tak se kliknąłem w tamten sezon Chelsea w dwa przypadkowe mecze i widzę 2 Hiszpanów w pierwszym składzie, w innym meczu trzech. Ale niech mu będzie, znalazł na przestrzeni ostatniej dekady aż dwie drużyny, które miały sporo Hiszpanów

Żadna z nich tyle, co my w poprzednim sezonie. Ale niech mu będzie - wcale nie przesadziliśmy w poprzednim sezonie

Przecież odnieśliśmy niesamowity sukces sportowy
Doczepił się, że powiedziałem, że Rude wystawiał 7 Hiszpanów w 1 garniturze. Znając Markusa pewnie wystawiał 6 i ze dwóch wchodziło na zmiany. Generalnie skład i ławka ilościowo był zdominowany przez Hiszpanów, teraz jest zdominowany przez Polaków. Ale co tam, przecież taki sam skład, te same proporcje
Teraz będzie udowadniał jaki to Jop jest Rudy. Tylko łysy, więc nie bardzo widać, że Rudy, ale Rudy on jest, Rudy sam przecież widział, że Rudy !
Prawie każdy z forumowiczów po takiej klęsce i pomyłce jaką on popełnił w zeszłym sezonie by posypał głowę popiołem, stwierdził kurde myliłem się, jednak okazało się, że wyszło do d*py, budowanie drużyny na takiej ilości Hiszpanów to była pomyłka. Ale nie on. I sam nie widzi, że większość poważnych ludzi ma z niego bekę i traktuje go jak trolla.