Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2024, 20:22
Boże jaki ty jesteś manipulant.

Tak! Jop grający w 1 składzie 6 Polakami stawia bardziej na Hiszpanów niż Rude, który nieraz wychodził 7demką Hiszpanów. Weź się pierdzielnij w łeb z rozpędu. Ale oczywiście Jopowi zrobią wynik sami Hiszpanie, a Polacy to tam są na doczepkę i słabi.

Co do ilości obcokrajowców, nie mam problemu z ich dużą ilością, byle nie nawalić przeważającej ilości z 1 kraju, jak za Pogoni Ptaka. My szliśmy w podobnym kierunku w zeszłym sezonie i kiedy to krytykowałem to się czepiałeś, że nie ma to znaczenia. Teraz zgrywasz głupa podając składy drużyn, w których funkcjonuje sporo obcokrajowców, ale drużyny są budowane na Słowiańsko-Bałkańskim trzonie, który nie ma nic wspólnego ze stakowaniem dużej ilości piłkarzy z 1 kraju o zupełnie innej mentalności niż nasza. Równowaga to słowo klucz tu, trzeba to budować z rozmysłem, a nie na pałę jak w poprzednim sezonie.

Masz tu wymienione przez siebie drużyny :

Optymalny skład Jagielloni z sezonu, w którym zdobywała mistrzostwo:
Abramowicz, Sacek, Dieguez, Haliti, Moutinho, Marczuk, Kubicki, Romanczuk, Hansen, Imaz, Pululu.
4 Polaków, 1 Czech, 2 Hiszpanów, 1 Bałkaniec, 1 Portugalczyk, 1 Norweg, 1 Angolczyk
Wiodąca narodowość POLSKA, brak grupy piłkarzy z 1 kraju

Skład mistrzowskiego Rakowa:
V. Kovacević - A. Kovacević, Arsenić, Rundić, Papanikolaou, Berggren, Tudor, Sorescu, Cebula, Kochergin, Piasecki.
2 Bośniaków, Chorwat, Serb, Grek, Szwed, 2 Rumunów, 2 Polaków, 1 Ukrainiec
Brak wiodącej narodowości, mix narodowości Bałkańsko-Słowiańskich szybko asymilującej się w Polsce

Reszty mi się nie chce analizować, wolę się pobawić ze swoją córką, niż marnować czas na twoje dyrdymały.

Chcesz dysputować, znajdź mi jedną drużynę, która osiągnęła dobry wynik posiadając w 1 składzie ponad 5 Hiszpanów z naszych rejonów. Albo inaczej, znajdź taką spoza Hiszpanii gdziekolwiek. Życzę powodzenia w szukaniu
Ostatnio edytowane przez s1mone : 15.10.2024 o godz. 20:27.
Odpowiedz cytując