Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2024, 01:03
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Mi nic nie trzeba tłumaczyć, a już na pewno nie będziesz tłumaczł ty, bo jeszcze długo musisz uczyć się kultury, żebym chciał z tobą pisać. Wydawało mi się, że wyraziłem się w tej sprawie jasno. Zresztą ty sam chyba miałeś mnie dodać do ignorowanych, coś nie pykło.
Chyba jednak trzeba Ci tłumaczyć, bo jesteś wyjątkowo upierdliwym i całkowicie niemerytorycznym elementem tego forum. Może gdybyś jednak posłuchał rady i zamiast wrzucać jakieś losowe cytaty odniósł się uczciwie do tego co rzekomo komentujesz - nie musiałbyś teraz wycofywać się rakiem z wcześniejszych zarzutów? Przemyśl to.

Niestety, problemem Wisły jest rozjazd między jej medialnością a możliwościami finansowymi, co jest wykorzystywane do wywierania rozmaitych nacisków. Bezmyślny hejt na Hiszpanów, szukanie prostych rozwiązań w nabijaniu kabzy rodzimym kopaczom i ich agentom, a kiedy projekt "wincyj Polaków" ekspresowo się wysypał to "krakowscy dziennikarze" rżną głupa. A kto kreował Sapałę, Krzyżanowskiego, Olejarkę, Sukiennickiego, kto zachwycał się przedłużeniem Łasickiego, Jarocha i Talara?

Nie stać nas na dobrych Polaków bez karty na ręce, Ci z kartą mają multum lepszych opcji, przypadki Sapały, Olejarki czy Biedrzyckiego pokazują tez że mamy ujemny przegląd rynku krajowego. O przygodach Igora wiedziała cała piłkarska Polska, tylko nie nasi geniusze. Historię transferu Biedrzyckiego autentycznie chciałbym poznać, bo efekt jest tak absurdalny że aż niewiarygodny.

Ale tak, czepiaj się Markusa. Pech chciał że wychodzi na jego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.10.2024 o godz. 08:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując