Markusie, czepiasz się sformułowania "fan trenera Rude", które nie ma znaczenia dla meritum. Nie wiem, czy to strategia retoryczna czy drażliwość, nie będę tego przesądzał (nawiasem mówiąc, zachwycałeś się trenerem Rude, ale czy uważasz, że on jest idealny, nie wiem, nie pisałem nic takiego).
Jeśli nie jesteś i nie byłeś opętany ideą hiszpańskiej Wisły, a chodziło po prostu o lepszych piłkarzy i w zasięgu możliwości finansowych Wisły, to dobrze. Ja nic nie będę wklejał, bo mi się nie chce przeglądać twoich starych postów, już dość się ich naczytam na bieżąco. Na co czekasz z niecierpliwością, nie wiem. Dobrej nocy.
Cytat:
|
A może gdybyś poświęcił chwilę na przeczytanie tego co komentujesz nie trzeba by było Ci tłumaczyć? Zajęłoby Ci to mniej czasu na grzebanie w historii wpisów.
|
Mi nic nie trzeba tłumaczyć, a już na pewno nie będziesz tłumaczł ty, bo jeszcze długo musisz uczyć się kultury, żebym chciał z tobą pisać. Wydawało mi się, że wyraziłem się w tej sprawie jasno. Zresztą ty sam chyba miałeś mnie dodać do ignorowanych, coś nie pykło.