Witalis napisał(a):
|
Ty i paru innych członków chóru.
|
Wskaż jeden cytat w którym piszę, że teraz Wisła będzie sprowadzać wyłącznie Polaków. Choć jeden.
Witalis napisał(a):
|
zawsze pisałeś tylko o Hiszpanach
|
Ależ bezczelne kłamstwo. Wskaż jeden cytat, w którym piszę, że nie należy sprowadzać zawodników również z innych krajów niż Hiszpania, jeśli mają odpowiednie umiejętności. Choć jeden.
Mam ze szczegółami przypominać, ile razy z samym tylko Koaliczkiem spierałem się tutaj o wartość i zasadność gry obcokrajowców, wklejając mu powyższe składy, a nie tylko Hiszpanów? Bo Wy sobie coś uroiliście?

Serio?
Bajki to sobie opowiadajcie wzajemnie z S1meonikiem, bo niemożliwe żebyście zrozumieli tylko tyle z tego, co pisałem.
Kłamstwem jest imputowanie mi, że kiedykolwiek uważałem, iż należy zamykać się na inne zagraniczne rynki czy niższe ligi na przykład we Francji i sprowadzać masowo
wyłącznie Hiszpanów bez względu na ich umiejętności. Że nie pisałem, iż np. dobrze byłoby kontynuować monitorowanie również francuskich lig w poszukiwaniu nowego Moltenisa, czy kontynuować próby sprowadzania takich piłkarzy jak Holender El Mahdioui.
Gdyby Kiko miał rozeznanie w jakimkolwiek innym rynku czy lidze niż hiszpańskim, byłbym bardzo zadowolony. Również bardzo wielu wartościowych zawodników jest także w innych niższych ligach nie tylko na zachodzie. Nawet Fra Mat jak widać teraz doskonale to rozumie. Ale Kiko takiego rozeznania poza Hiszpanią nie miał.